Aldri har Son Slalomklubb hatt lenger sesong. Med åpning i slutten av november har vi nå, i slutten av mars, nådd ny rekord; 121 dagers drift. Vi har hatt over femti barn på slalåmtrening, og nær femti barn på jibbe- og snowboardkurs siden januar. En god økning i antall trenere; syv slalåmtrenere, tre jibbetrenere og to snowboardtrener. Denne vinteren har vi også fokusert på kursing av alle trenerne. Alt dette har vært mulig takket være engasjerte foreldre i tillegg til alle som har verv i slalåmklubben.

Alle med ansvar innen drift, trening, vakt og styret går nå i hvilemodus. Foruten vårdugnaden blir det liten aktivitet før høsten er her og forberedelsene til ny sesong starter.

Vi lover å komme tilbake like engasjerte og med planer for ny sesong. Som vanlig tar vi sikte på at den skal bli minst like bra som forrige.

Tusen takk for all støtte gjennom vinteren. Vi ser frem til å treffe dere alle i bakken neste vinter.