Mads Log HarlemSon Slalomklubb er en av fem klubber som er nominert til «Snowboardawards – Årets Klubb»

 

 

 

Dette er juryens begrunnelse for å nominere Son Slalomklubb:

«De har sannsynligvis flest medlemmer per kvadratmeter bakke (de har en av Norges minste bakker). Med flere medlemmer enn noen av «tungvekterne» i snowboardklubbransjen, selv om de er et lite sted. De har masse aktivitet med treninger og har satsa systematisk i flere år med å utdanne instruktører og arrangert egne camper for trenerne for at de skal utvikle seg. De har også et veldig godt samarbeid med twintip-delen av klubben, noe som kommer godt med for å samle ungdomsmiljøet og få til utvikling i anlegget. Rekruttering til snowboard er det viktigste man kan drive med, og denne klubben er rollemodeller.»

Nå trenger Son Slalomklubb din hjelp til å bli valgt til Årets Klubb i Snowboardawards.

Gi din stemme på: http://www.playboard.no/aarets-klubb