Vi benyttet kortautomat på årets skimarked, som var mye mer effektivt og unngikk masse kontant håndtering, og penger for oppgjør skal da kunne settes inn på selgers konto.

Vi hadde dessverre problemer med kvaliteten på noen merkelapper, slik at artikkelnummer og pris falt av, men vi har oversikt over hvilket utstyr som ble funnet/hentet. Noe utstyret som ikke ble funnet ved henting, kan ha dukket opp ved opprydding og tømming av lokalene.

Håper derfor på forståelse for at det har tatt litt tid å få oversikt og kontrollert dette, slik at alle får sine rettmessige inntjente penger. Vi jobber mot å få ut alle utbetalinger i starten av neste uke.

For de som ikke fikk hentet utstyret sitt til fristen eller får beskjed om at utsyr er funnet i ettertid, og vil ha dette tilbake, så er dette nå plassert i trenerboden i slalomklubben. Det kan hentes der i bakkens åpningstid. Det som ikke hentes, anses som gave til SSK og selges evt. på neste skimarked.

mvh leder