Ønsker du å melde deg inn i Son Slalomklubb kan du gå inn på: https://minidrett.nif.no/

MinIdrett

Dersom du ikke har en profil her fra før, er det informasjon på denne siden om hva MinIdrett er. Øverst til høyre på siden finner du «logg inn» og «ny bruker» knapp:

ny bruker

Du registrerer en voksen som hovedmedlem (må være over 18 år) med all nødvendig info som; adresse, telefonnummer og mail-adresse. Så legger du inn barn(a) på samme måte, og linker dem til den voksne sin brukerprofil. Det velges også om de skal stå i gruppe for ski eller snowboard.

Da denne brukes av flere klubber, kan du fra denne melde dere inn og evt. ut av klubber ved å huke av/fjerne avhuking på medlemsskap. Dersom du velger et medlemsskap, sendes forespørsel til klubben, som da aksepterer medlemsskapet.

Personalia fra denne registreringen kommer inn som info direkte i vårt medlemsregister, slik at vi kan sende dere SMS om hva som skjer i klubben og sende faktura for medlemsskapet.

Det kommer da mail fra minidrett, når faktura sendes ut. Den kan betales direkte derfra ved å opprette en bypass konto, eller i nettbank ved bruk av oppgitt KID.

Som eksempel på minidrett side (leder sin side):

min side