Åpningshelg 2022 KYRRE-heisen er på plass

Postet av Son Slalomklubb den 7. Feb 2022

Endelig kunne vi ønske velkommen til sesongstart og åpning av vår nye skålheis. Heisen har fått navnet KYRRE-heisen, etter vår gode samarbeidspartner Kyrre Larsen fra Larsen utvikling AS. Han har vært helt avgjørende for å klare lande dette store prosjektet.

Det ble en flott helg, med over 90 barn i bakken begge dager.

Ordføreren startet og åpnet heisen offisielt.

Mange fremmøtte hadde kommet for å feire denne dagen sammen med oss.

Bakken er i super form og vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til oss fremover.

ENDELIG - Sesongåpning og offisiell åpning av den nye heisen - ENDELIG

Postet av Son Slalomklubb den 1. Feb 2022

ENDELIG er dagen kommet, ENDELIG er vi i mål, ENDELIG kan vi ønske velkommen til åpning av vår flotte nye heis i bakken vår i Son. VI ER KLARE FOR SESONGÅPNING Lørdag 5 Februar!


Kjære medlemmer, foreldre, lokalpolitikere, kommuneansatte, støttespillere og sponsorer, håndverkere, banker, stiftelser, aviser, dugnadsfolk og alle andre som har heiet på oss gjennom 3 beintøffe år med «prosjekt ny heis i Grevlingen». 

Lørdag 5. Februar ønsker vi alle velkommen til åpning av den nye heisen og ikke minst endelig få startet sesongen 2022. Vi starter klokken 12.00. 
Vi håper så mange som mulig av dere har mulighet til å komme innom oss for å bli med på denne store dagen sammen med oss. 
Ordføreren kommer og offisielt åpner heisen 12.00


Oppdatering ny heis, covid, snøproduksjon og sesongstart.

Postet av Son Slalomklubb den 20. Des 2021

Kjære venner og medlemmer av Son Slalomklubb og Grevlingen. Her følger en liten førjulsoppdatering.Ny heis:

Neste uke gjøres de siste arbeider med heisen og det skal ifølge heisleverandøren testkjøres og ferdigstilles i romjulen. Da sendes dokumentasjon og sluttrapporter inn til SJT(Statens jernbanetilsyn) for godkjenning. Da håper vi at byråkratiet spiller på lag og at godkjenning av heisen kommer raskt.

Snøproduksjon:

Som vanlig tar vi sikte på å starte opp snøproduksjonen så fort det blir kaldt nok i begynnelsen av januar(mulig romjul hvis vi får skikkelig kulde da). Vi styrer ikke været så det er bare å krysse fingre og staver. Dessverre omfatter heller ikke regjeringens strømpakke frivilligheten så vi håper på "rimeligere" tilstander. Snøproduksjon krever MYE strøm.

Covid:

Igjen er det nedstenging i landet vårt, og uten at vi har bestemt noe enda, ønsker vi å opplyse om at det kan bli en lik situasjon som i fjor at vi reduserer deltagere i bakken til de som er medlem av Son Slalomklubb. Som sagt, vi følger med på utviklingen og dette er ikke noe som er besluttet enda. Vi følger selvsagt de retningslinjer som til enhver tid gjelder, men kan også legge til egne restriksjoner hvis vi føler at det blir vanskelig å holde kontroll i bakken. Dette til info.
Da gjenstår det å ønske alle en riktig God Jul og en trygg og fredelig feiring.
PS. Ønsker du melde inn deg eller ditt barn for sesongen 2022?
Klikk her (300,- pr år):

Årsmøte protokoll

Postet av Son Slalomklubb den 29. Okt 2021

Årsmøte for 2020 er gjennomført, godkjent og signert.

Årsmøte ble gjennomført digitalt og pga personvern kan derfor ikke protokollen publiseres offentlig, men ønsker du en kopi så kan du få dette ved å sende en forespørsel til nestleder@sonslalomklubb.no.