Oppdatering ny heis, covid, snøproduksjon og sesongstart.

Postet av Son Slalomklubb den 20. Des 2021

Kjære venner og medlemmer av Son Slalomklubb og Grevlingen. Her følger en liten førjulsoppdatering.Ny heis:

Neste uke gjøres de siste arbeider med heisen og det skal ifølge heisleverandøren testkjøres og ferdigstilles i romjulen. Da sendes dokumentasjon og sluttrapporter inn til SJT(Statens jernbanetilsyn) for godkjenning. Da håper vi at byråkratiet spiller på lag og at godkjenning av heisen kommer raskt.

Snøproduksjon:

Som vanlig tar vi sikte på å starte opp snøproduksjonen så fort det blir kaldt nok i begynnelsen av januar(mulig romjul hvis vi får skikkelig kulde da). Vi styrer ikke været så det er bare å krysse fingre og staver. Dessverre omfatter heller ikke regjeringens strømpakke frivilligheten så vi håper på "rimeligere" tilstander. Snøproduksjon krever MYE strøm.

Covid:

Igjen er det nedstenging i landet vårt, og uten at vi har bestemt noe enda, ønsker vi å opplyse om at det kan bli en lik situasjon som i fjor at vi reduserer deltagere i bakken til de som er medlem av Son Slalomklubb. Som sagt, vi følger med på utviklingen og dette er ikke noe som er besluttet enda. Vi følger selvsagt de retningslinjer som til enhver tid gjelder, men kan også legge til egne restriksjoner hvis vi føler at det blir vanskelig å holde kontroll i bakken. Dette til info.
Da gjenstår det å ønske alle en riktig God Jul og en trygg og fredelig feiring.
PS. Ønsker du melde inn deg eller ditt barn for sesongen 2022?
Klikk her (300,- pr år):

Årsmøte protokoll

Postet av Son Slalomklubb den 29. Okt 2021

Årsmøte for 2020 er gjennomført, godkjent og signert.

Årsmøte ble gjennomført digitalt og pga personvern kan derfor ikke protokollen publiseres offentlig, men ønsker du en kopi så kan du få dette ved å sende en forespørsel til nestleder@sonslalomklubb.no.
Innkalling til digitalt årsmøte

Postet av Son Slalomklubb den 13. Apr 2021

Velkommen til digitalt årsmøte i Son Slalomklubb. Årsmøte vil gå via elektronisk post. Ønsker du info, og vil delta send mail til leder@sonslalomklubb.no

Frist for å gjennomføre stemming osv er satt til 30. Juni(du må altså melde oss i god tid før dette for å delta.
Takk for sesongen 2021!

Postet av Son Slalomklubb den 25. Mar 2021


Onsdag 24. Mars ble vår siste ordinære åpningsdag.
Våren begynner få overtaket på selv den mest dedikerte driftsgjengen i Norge!
Tusen takk alle sammen, gamle og nye medlemmer, småtasser, ungdommer og voksne som har fyllt bakken denne sesongen. Da Coronaen stanset all organisert trening i kommunen tråkka vi til og hadde den fineste bakken på mange år. Vi har vært et av få tilbud som har kunnet holde åpent, og sammen med alle dere har vi også klart det til terningkast 6 smittevernsmessig. Tusen takk til alle dere vakter som har stilt opp dag etter dag og bidratt til at bakken har blitt det utendørs samlingspunktet vi alle elsker
Til sist ønsker vi selvsagt å takke våre flotte sponsorer som hjelper oss holde hjulene i gang.
Vi sees snart! God påske
Skihilsen fra Trond, Stian M, Håvard, Petter, Johan, Kjetil, David, Håkon, Kim, Fredrik, Wiggo, Kjell Otto, Håvard M, Nils Petter, Stian, Fredrika, Espen, Martin, Kasper og Lasse
OPPDATERING MARS 2021

Postet av Son Slalomklubb den 9. Mar 2021

Vi er kommet til midten av mars, og vi begynner ane vårens anmarsj, men ikke helt enda :-) Bakken er fortsatt i strålende stand, og vi planlegger å fortsette holde åpent så lenge vi kan... Kursene på tirsdager(snowboard) og onsdager(ski nybegynner) fortsetter også som vanlig så lenge vi kan.

Som dere vet trenger vi vakter i bakken, og der er tanken at dere foreldre stiller opp, vi trenger 2 vakter daglig(minimum 1 MÅ vi ha) og håper dere fortsatt stiller opp, det er jo fantastisk avt vi kan ha en så lang sesong i badebyen vår. La oss sammen klare noen uker til! Meld dere for vakt her: https://www.facebook.com/sonslalomklubb/posts/10158932576689787

Aktiviteter, vi skulle jo så gjerne ha arrangert klubbmesterskap, familiedager og alle de andre sosiale sammenkomstene vi pleier å ha, men dessverre lar det seg ikke gjøre i disse dager, MEN vi skal forsøke lage noen kvelder fremover med "litt ekstra" i bakken. Med lyd, lys og litt enkle "give aways", så vi håper dere slutter opp om dette og at barna kommer.

Til slutt ønsker vi å takke dere alle for innsatsen så langt i sesongen, det har blitt en flott vinter, med rekordmange  barn i bakken, og samtidig har både voksne og barn vært utrolig flinke til å holde de utvidede regler. Det betyr mye for oss.

Vi håper vi fortsetter å se dere de kommende uker. Vel møtt!Tilbake til "normalen" i bakken, vinterferie og velkommen på kurs!

Postet av Son Slalomklubb den 15. Feb 2021

Etter noen uker med ekstra restiksjoner osv begynner vi nå å nærme oss en mer normal hverag i bakken vår.

Nå er både sesongkortholdere og gjester velkommen, også de fra utenfor kommunegrensene.

Vi har 2 vakter på plass hver dag hele uken. Husk å melde deg som vakt her: VAKTOVERSIKT

Vi starter nå også opp med våre populære kurs. Her blir det fort fullt, så løp og bestill.

Snowboardkurs

Nybegynner ski


Vi vil i år ha åpent hele vinterferien, så velkommen til oss. Det blir ordinære åpningstider.Regler uke 6

Postet av Son Slalomklubb den 1. Feb 2021

Grunnet den pågående smittesituasjonen i Nordre Follo og grensekommunene har vi litt endrede rutiner og regler.

Viktig at alle følger og respekterer disse:

* Vi må ha 3 vakter pr dag for å passe avstand i heiskø osv.
* Kun innbyggere i Vestby kommune kan kjøre i bakken. 
* Vi setter ikke noe tak på brukere i første omgang, men vil kunne 
   si at det er fullt hvis vi ser behov for det.(så pass på at barna har telefon med seg)
* Husk å ta med kortet ditt da dette vil kontrolleres og benyttes til 
   smittesporingsdokumentsjon.
* Kiosk og varmestue vil fortsette å holdes stengt.
* De voksne som samles i bakken skal også holde korrekt avstand.


2 Kommentarer

Sesongåpning!

Postet av Son Slalomklubb den 19. Jan 2021

For en fantastisk sesongåpning vi har hatt! Hundrevis av barn og voksne har kost seg i bakken. Denne uken fortsetter "bygging" av park(hopp og rails osv).

Noen erfaringer fra åpningsuken:

* Barna er veldig flinke til å holde avstand(Hurra!).

* Husk at vi er kontantfrie nå, så barna må bruke kort eller vipps.

* Varmestue er ikke åpen så kle barna godt og send med drikke.

* Ettersom park utvikles dag for dag er det viktig at alle setter seg inn i de forskjellige vanskelighetsgrader på hopp osv før de benyttes.

* Husk å melde deg til vakt!For en sesongstart!

Postet av Son Slalomklubb den 18. Jan 2021

Vi har hatt en fantastisk start på sesongen med hundrevis av glade barn og voksne i bakken. I dagene fremover utformes bakken av våre bakkeansvarlige, med nye hopp og utfordringer rundt i bakken. Pass på at dere alltid er sikre på at dere er godt kjent med de forskjellige utfordringene før dere hopper.