OPPDATERING MARS 2021

Postet av Son Slalomklubb den 9. Mar 2021

Vi er kommet til midten av mars, og vi begynner ane vårens anmarsj, men ikke helt enda :-) Bakken er fortsatt i strålende stand, og vi planlegger å fortsette holde åpent så lenge vi kan... Kursene på tirsdager(snowboard) og onsdager(ski nybegynner) fortsetter også som vanlig så lenge vi kan.

Som dere vet trenger vi vakter i bakken, og der er tanken at dere foreldre stiller opp, vi trenger 2 vakter daglig(minimum 1 MÅ vi ha) og håper dere fortsatt stiller opp, det er jo fantastisk avt vi kan ha en så lang sesong i badebyen vår. La oss sammen klare noen uker til! Meld dere for vakt her: https://www.facebook.com/sonslalomklubb/posts/10158932576689787

Aktiviteter, vi skulle jo så gjerne ha arrangert klubbmesterskap, familiedager og alle de andre sosiale sammenkomstene vi pleier å ha, men dessverre lar det seg ikke gjøre i disse dager, MEN vi skal forsøke lage noen kvelder fremover med "litt ekstra" i bakken. Med lyd, lys og litt enkle "give aways", så vi håper dere slutter opp om dette og at barna kommer.

Til slutt ønsker vi å takke dere alle for innsatsen så langt i sesongen, det har blitt en flott vinter, med rekordmange  barn i bakken, og samtidig har både voksne og barn vært utrolig flinke til å holde de utvidede regler. Det betyr mye for oss.

Vi håper vi fortsetter å se dere de kommende uker. Vel møtt!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.