Oppdatering ny heis, covid, snøproduksjon og sesongstart.

Postet av Son Slalomklubb den 20. Des 2021

Kjære venner og medlemmer av Son Slalomklubb og Grevlingen. Her følger en liten førjulsoppdatering.Ny heis:

Neste uke gjøres de siste arbeider med heisen og det skal ifølge heisleverandøren testkjøres og ferdigstilles i romjulen. Da sendes dokumentasjon og sluttrapporter inn til SJT(Statens jernbanetilsyn) for godkjenning. Da håper vi at byråkratiet spiller på lag og at godkjenning av heisen kommer raskt.

Snøproduksjon:

Som vanlig tar vi sikte på å starte opp snøproduksjonen så fort det blir kaldt nok i begynnelsen av januar(mulig romjul hvis vi får skikkelig kulde da). Vi styrer ikke været så det er bare å krysse fingre og staver. Dessverre omfatter heller ikke regjeringens strømpakke frivilligheten så vi håper på "rimeligere" tilstander. Snøproduksjon krever MYE strøm.

Covid:

Igjen er det nedstenging i landet vårt, og uten at vi har bestemt noe enda, ønsker vi å opplyse om at det kan bli en lik situasjon som i fjor at vi reduserer deltagere i bakken til de som er medlem av Son Slalomklubb. Som sagt, vi følger med på utviklingen og dette er ikke noe som er besluttet enda. Vi følger selvsagt de retningslinjer som til enhver tid gjelder, men kan også legge til egne restriksjoner hvis vi føler at det blir vanskelig å holde kontroll i bakken. Dette til info.
Da gjenstår det å ønske alle en riktig God Jul og en trygg og fredelig feiring.
PS. Ønsker du melde inn deg eller ditt barn for sesongen 2022?
Klikk her (300,- pr år):
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.